Bekijk hier opdrachten en projecten die op dit moment bij i_lab beschikbaar zijn. Zit er een opdracht bij waaraan je wilt deelnemen? Neem dan contact op met de contactpersoon bij iedere opdracht.
Wil je een voorstel voor een project indienen? Neem dan contact op via het contactformulier.

Afstudeeropdrachten hbo/wo

Je gaat aan de slag met een vraagstuk over de customer journey (klantreis) van Tredion. Samen gaan we in gesprek om het vraagstuk verder vorm te geven. Je wordt tijdens je stage persoonlijk begeleid door onze marketing collega Lotte. Je start met het in kaart brengen van de huidige klantreis. Vervolgens ga je onderzoeken hoe je de klantreis kunt verbeteren. We gaan natuurlijk voor een Next Level ervaring! Daarnaast wil je processen automatiseren (net als wij), maar verlies je daarbij niet het persoonlijke contact uit het oog.

Wie ben jij?
Jij wilt je eerste stappen zetten en ervaring opdoen bij een ICT-dienstverlener in het mkb. Je wilt meelopen in een dynamische omgeving waarin innovatie en ontwikkeling voorop staan, ook als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bent onderdeel van het adviesteam waarin je samenwerkt met zes enthousiaste collega’s. Dit team helpt dagelijks onze klanten met Next Level ICT-advies. Dit doen zij zowel voor huidige als potentiële klanten.

Je bent vanaf februari 2022 4 of 5 dagen per week beschikbaar

Je bent een ambitieuze hbo student in de richting small business & retail management, commerciële economie, bedrijfskunde, communicatie of marketing

Interesse?
Heb je interesse, neem dan contact op via deze link: https://www.tredion.nl/werken-bij/vacature/afstudeerstage-marketing/

Jij bent een HRM of Bedrijfskunde student(e) op zoek naar een toffe uitdaging om mensen verder te helpen. Jij wilt zichtbare verandering brengen in een technische organisatie. Klinkt dat al goed? Lees dan vooral verder!

Bij Strago Electro bieden wij onze klanten een stroom aan oplossingen aan – letterlijk. Dit doen wij met onze zes disciplines: scheepsinstallaties, sportveldverlichting, machinebouw, panelenbouw, installatietechniek en zonne-energie. Met ruim 80 mensen helpen wij onze klanten (zakelijk en particulier) iedere dag weer met hun elektro-vragen. Al onze 80 medewerkers zijn continu in beweging en willen zich verder ontwikkelen. Om hen de juiste ondersteuning te bieden, wil Strago Electro de moderne gesprekscyclus integreren in de dagelijkse praktijk, zodat we met elkaar kunnen groeien. Bij dit project komt veel kijken, en jij kunt dat als beginnende HRM-professional helemaal inrichten zoals jij goed acht.

Wie ben jij?
Jij krijgt energie van de mensen om je heen en bent gedreven om het beste uit hen te halen. Daarnaast weet je zelfstandig je weg te vinden in ons informele bedrijf, en spreek je de juiste mensen aan om de informatie te achterhalen die jij nodig hebt om je project in goede banen te leiden. Je vindt het ook leuk om al die verschillende mensen te spreken. Sterker nog, jij leert ons hoe wij het beste gesprekken kunnen voeren met onze medewerkers om ontwikkeling te Je volgt een hbo of wo opleiding in de richting van HRM of Bedrijfskunde.
Je bent een half jaar minimaal vier dagen per week beschikbaar om bij ons in de organisatie jouw opdracht uit te voeren;
Je hebt inhoudelijke kennis op HR-gebied waarmee jij de opdracht uit kunt voeren;
Je vindt het leuk om te adviseren op het gebied van HR en de verantwoordelijkheid te nemen voor de implementatie van jouw adviezen.

Wij realiseren ons dat dit een omvangrijk project is dat veel verantwoordelijkheid en assertiviteit van jou vraagt. Daarom zijn wij op zoek naar een derde- of vierdejaars afstudeerstudent(e) die deze mooie uitdaging aan wil gaan. Zit jij in een ander studiejaar en past deze opdracht ook binnen de kaders van jouw stage? Neem dan zeker contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Nieuwsgierig geworden?
Neem een kijkje op www.strago.nl/werken-bij/hrm-stage/ of neem contact op met Mariëlle van Baren via m.vanbaren@strago.nl of 0183 632 955.

Meewerkstages

Je gaat aan de slag als stagiair op de afdeling R&D (Research & Development) bij Merford Special Doors. Hier werk je mee in de dagelijkse gang van zaken. Van je stagebegeleider ontvang je diverse opdrachten: van het aanpassen van bestaande producten tot het ontwikkelen van nieuwe. Denk dan aan deuren, roosters en roosterpuien; doorgaans met diverse specifieke toepassingen. Het grootste deel van je dag ben je bezig met het uittekenen en doorvoeren van aanpassingen in Inventor. De opdrachten zijn van uiteenlopende grootte en worden aangepast aan jouw fase van ontwikkeling. Verder houd je je bezig met het uitzoeken van diverse technische mogelijkheden, bijvoorbeeld op gebied van metaalverbindingen. Ook onderzoek je welke manieren van produceren wel of niet mogelijk zijn bij de diverse ontwerpen.

Wie ben jij?
Je bent een leergierige student die van aanpakken houdt en je typeert jezelf als een echte techneut. De hele dag technisch oplossingen uitdenken en uittekenen in Inventor past helemaal bij jou.

Je volgt een mbo- of hbo-opleiding richting werktuigbouwkunde.
Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
Je hebt ervaring met Inventor of SolidWorks.
Je bent in de gelegenheid dagelijks naar Gorinchem te reizen.

Nieuwsgierig geworden?
Heb je nog een vraag over deze vacature of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Marit Kempe, recruiter, op het telefoonnummer 0620170405 of per mail via werk@merford.com.