nieuws

i_open Molenlanden oktober 2023

Op 31 oktober en 2 november hebben wij leerlingen van groep 7 van de basisscholen uit gemeente Molenlanden kennis laten maken met Techniek en Technologie tijdens het event i_open.

Zien, doen en beleven om onze toekomstige medewerkers te enthousiasmeren voor techniek/technologie in deze regio. Daar leveren wij maar al te graag een bijdrage aan! i_open wordt georganiseerd door i_lab en School & Bedrijf om leerlingen spelenderwijs kennis te laten maken met techniek. Tijdens verschillende korte workshops van bedrijven kunnen leerlingen hun interesses en talenten ontdekken. Ook was er de gelegenheid voor werkzoekenden om het event te bezoeken om kennis te maken met bedrijven uit de regio.

We kijken terug op een geslaagd event! Bekijk hier de foto’s en video:

i_open evenement – i-lab.nl

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door:

Bouw- en inframensen Zuid-Holland Zuid, Strago Electro, Klimaatservice Holland B.V., Electronic Power Control (EPC), Dekker kozijnprojecten b.v., Tredion ICT & Telecom, Paans installatiebedrijven B.V., De Kuiper Infrabouw.

Sociale partners: Avres, Leerwerkloket Alblasserwaard-Vijfheerenlanden, UWV, Sity Academy, ROC Da Vinci College, Gemeente Gorinchem, Gemeenten Molenlanden, Gemeente Vijfheerenlanden, arbeidsmarktregio Gorinchem.

Gerelateerd nieuws