i_lab is tijdelijk gevestigd in het Da Vinci College in Gorinchem. Aan het einde van het parkeerterrein heeft het i_lab aan de linkerzijde een eigen ingang. Hier worden de projecten met scholen, bedrijven en overheid fysiek uitgevoerd. Daarnaast brengen we onderwijs en bedrijfsleven met elkaar in contact en zullen we samen met bedrijven allerlei innovatietrajecten starten voor kennisdeling en ontwikkeling in Gorinchem en de regio.

Campus
Vanaf 2024 verhuizen we naar onze definitieve locatie op de campus in Gorinchem Noord. Hier zullen i_lab en de Regionale Beroepen- en InnovatieCampus onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit heeft een belangrijke reden. i_lab maakt onderdeel uit van een groter project: de ontwikkeling van het bestaande en toekomstige onderwijscluster tot de Regionale Beroepen- en Innovatie Campus. Hier zal werken, leren en innoveren samenkomen, waarbij i_lab het kloppend hart van de toekomstige campus zal worden.

Samenwerking
i_lab streeft ernaar bij te dragen aan het creëren van een mooie en succesvolle campus. Hiervoor is naast onderwijskundige samenwerking ook afstemming nodig op het gebied van ruimtelijke inrichting, gezamenlijk gebruik en profilering. Daarom zal i_lab samen met alle betrokken partners toewerken naar een campus, die voordelen biedt voor alle partijen én die gezamenlijk ook echt ‘gemaakt’ wordt. Wil je meer weten over de ontwikkelingen, of de ontwikkelingen op de voet volgen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.